Miksi valitset kuntoiluun starttikurssin ja meidän valmennustunnit?

Starttikurssi on suunniteltu niin, että sieltä saavat liikuntaa aloittavat parhaat eväät turvalliseen liikkumiseen ja kuntoliikkujat ja urheilijat saavat vinkkejä ja haasteita omaan harjoitteluun kokeneilta valmentajilta. Kun haluat saada tuloksesi nousuun ja uutta virtaa harjoitteluun, suosittelemme meidän ryhmävalmennustunteja. Tunneilla valmentaja saa sinusta irti paljon enemmän kuin jos harjoittelisit yksin. Samalla valmentaja auttaa sinua painojen valinoissa turvallisuus ja tekniikka edellä. Ryhmävalmennustunneille pääset starttikurssin kautta. Jos olet jo harrastanut pitkään kuntosalilla harjoittelua, tulet saamaan ideoita liikepankkiin ja uutta ärsytystä lihaksille. Kurssilla tulet oppimaan tekniikat mm. kyykkyihin ja maastavetoihin, keskeisimmät kahvakuulatekniikat ja kehonpainoharjoittelun tärkeimmät ydinkohdat. Kurssilla totuttelet intensiiviseen harjoitteluun ja tulet jo huomamaan kehitystä näiden kahden päivän aikana tekniikassasi. Kurssilla paneudutaan myös asiakkaan henkilökohtaisten virheasentojen, tekniikkavirheiden ja liikkuvuusongelmien korjaamiseen.

Kenelle starttikurssi sopii?

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat aloittaa säännöllisen ja kehittävän liikkumisen, ikään, sukupuoleen ja kokoon katsomatta. Sinun ei tarvitse olla huippukunnossa ja vaikka olisitkin, tulet saamaan rahanarvoisia vinkkejä omaan harjoitteluun. Kurssi sopii aloittelevalle liikkujalle loistavasti. Älä siis pelkää ettetkö pärjäisi, meidän valmennustunneilla otetaan kaikki huomioon ja se on sinulle parhain tapa aloittaa harjoittelu turvallisesti valmentajan valvovan silmän alla.

Kuinka pääset mukaan valmennusryhmään?

Kurssille otetaan maksimissaan 15 henkilöä, eli ryhmäkoot ovat pieniä. Kurssin aikana tulet löytämään oman harjoittelurytmin, johon valmentajasi tulevat antamaan sinulle vinkkejä. Oikeanlainen ravinto on yksi keskeisimmistä asioista, jotta harjoittelusi olisi tuloksellista. Siihen liittyviä vinkkejä annamme kurssin aikana myös. Starttikurssin hinta on 147€ ja se sisältää ensimmäisen kuukauden harjoittelut.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu starttikurssille sähköpostitse vkhuippu@vkhuippu.fi!
Lisätiedot samasta osoitteesta.

 • Seuraavat

  starttikurssit

  Alkavat tammikuussa 2018!
  Seuraa ilmoitteluamme!

 • Liiku koko loppuvuosi 0€!

  Ole nopea!

  Osta nyt 12kk kuntosalikortti ja harjoittelet koko loppuvuoden ilmaiseksi! Tarjous voimassa 20.11.-6.12. asti. Voit ostaa kortin suoraan vastaanotosta tai nettisivuiltamme verkkokaupasta! Meillä saat tuloksia, oli sitten tavoitteesi

  • kiinteytyminen
  • suorituskyvyn parantaminen
  • lihasmassan kasvattaminen

  Tarjous koskee uusia asiakkaita.

  ALOITA HARJOITTELU NYT!
 • Hierontatarjous

  Huollata lihakset kuntoon

  Lahjakortit jouluksi!
  Helpota joulukiireitä ja hae jo nyt joulun halutuin lahja.
  Hae omasi Huipun vastaanotosta!
  Lahjakortin voi osoittaa haluamallesi summalle.

  LUE LISÄÄ