3.3.2021 TÄRKEÄÄ TIETOA VALMENNUSKESKUS HUIPUN ASIAKKAILLE

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 24.2.2021 tehnyt päätöksen, joka velvoittaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) alueen toimijoita, myös yksityisiä elinkeinonharjoittajia, varmistamaan, että ihmiset eivät joudu lähikontaktiin elinkeinoharjoittajan toimitiloissa. Päätös on voimassa 25.2.–14.3.2021 ja se on väliaikaisen tartuntatautilain pykälän 58 d mukainen.

Lähikontakti tarkoittaa fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan. Jos toimintaa ei ole mahdollista järjestää lain edellyttämällä tavalla, tiloja ei voi käyttää ja Avi tai kunta on oikeutettu sulkemaan tilat.

Tästä syystä, arvon asiakkaamme, seuraavat säännöt voimassa Huipussa 14.3.2021 saakka. Säännöt on laadittu, jotta saamme pitää tilat avoinna. Säännöt ja niiden noudattaminen ovat ainoa keino siihen. Toivomme kaikilta kärsivällisyyttä.

Painotamme tässä kohtaa:

– Huippu pysyy auki kunnes tiedotamme toisin.

– Asiakasmäärä Huipussa saa olla 50 henkilöä kerrallaan. Tätä seurataan kulunvalvonnan avulla ja tarvittaessa laitetaan kuntosalin puoli varauskalenterin alle. Kun tulet salille, katso silmämääräisesti asiakasmäärä ja jos näyttää että luku on täynnä, siirrä omaa treeniäsi hieman myöhemmäksi.

– Treenatessa tulee pitää 2 metrin etäisyys toisiin treenaajiin. Huomioi tämä valitessasi harjoituspaikkaa.

– Jos mahdollista, ajoita treeni ruuhka-ajan 18-20:00 ulkopuolelle.- Toivomme rivakkaa treenaamista ja poistutaan oman treenin jälkeen välittömästi pois Huipun tiloista.

– Suosittelemme viettämään pukuhuoneissa max 15 minuuttia.

-Suosittelemme kasvomaskin käyttöä vähintäänkin tullessa ja mennessä. Lisäksi myös pukuhuoneissa ollessa. Tarvittaessa myös treenin aikana.

– Saunat ovat edelleen poissa käytöstä ja suosittelemme, että jokainen lähtee treenin jälkeen suoraan kotiin ja käy suihkussa vasta kotona.

– Olemme tehneet muutoksia aerobisten laitteiden paikkoihin, jotta turvavälit toimivat paremmin.

– Edelleen painotamme sitä, että tulet treenaamaan vain ehdottoman terveenä, ei salille edes pienessä nuhassa.

– Käytetään omaa treenipyyhettä ja desinfioidaan laitteet käytön jälkeen.

– Pese kätesi saippualla salille tullessasi ja lähtiessäsi.

Jokainen omalla käytöksellään vaikuttaa nyt siihen, että saamme pitää salin auki.

Mahdollisista muutoksista tiedotamme erikseen.