Booty Challenge on täällä taas!

🔥 ODOTETTU BOOTY CHALLENGE ON TÄÄLLÄ TAAS ja kesäkin jo kurkkii ovella… ! 🔥

Asiakaspalaute tammikuun haasteesta

➡️”Sait minut liikkeelle pitkän tauon jälkeen! 💪 Ja pakarat oikeasti olivat paljon jämäkämmät kuin ennen! Ihan parasta tässä haasteessa on ollut se kun on voinut hikoilla kotona netflixin ääressä 😅🔥 Kiitos ihan superisti! ” ⬅️

Mukana haasteessa oli myös miehiä, jotka saivat urheilulajiinsa lisää voimaa ja tukea, myöskin kyykyt parantuivat pakara-aktivaation löytyessä. Elä siis epäröi osallistua, jos olet mies!

Onko sinulla ”kuollut pylly”- syndrooma tai istutko paljon työssäsi? Tuntuuko että kyykyt menevät vain reiden lihaksille?

Lähde mukaan suosittuun Booty Challenge 21 päivän haasteeseen!

Polttavat, muokkaavat ja mukaansatempaavat liikkeet kannustavat sinua tekemään annetun ohjelman joka päivä! Ryhmässä myös saamme voimaa ja motivaatiota toisiltamme, jolloin et halua jättää mitään tekemättä. Pakarat saavat kyytiä yhdessä jalkojen kanssa vaihtelevilla ohjeilla. Saat uusia ideoita treeneihisi ja parannat suorituskykyäsi kyykky liikkeissä ja ennen kaikkea treenaat pakaroitasi päivittäin mm. tehokkailla kehonpainolla tehtävillä liikkeillä SEKÄ myös huoltavilla harjoitteilla.

🔥 Hinta vain 28,90€! 🔥

Kun olet maksanut, sinut liitetään mukaan salaiseen facebook ryhmään, jossa saat ohjeet itsellesi tehtäväksi. Et tarvitse kuntosalijäsenyyttä osallistuaksesi tähän haasteeseen, sillä kaikki liikkeet pystyt tekemään kotona.

Miten pääset mukaan?

➡️Lähetä sähköpostia osoitteeseen nia-maria.grohn@vkhuippu.fi

LAITA MINULLE SÄHKÖPOSTIA NYT HETI JA VARAA OMA PAIKKASI! Olen herättänyt eloon useita pakaroita ja saanut ne toimimaan paremmin arjessa sekä myös kuntosalin puolella! 😉 Lähde mukaan ja saat haasteen jälkeen kiinteän tuntuisen ja ennen kaikkea toimivan berberin, TODISTETUSTI! 💪

– Ninni

#bootychallenge #pakarathuutaahoosiannaa