Kevään 2019 uutuus tunnit, Energia!

Tervetuloa Lohjan kovimmalle ja ennen näkemättömälle tunnille Valmennuskeskus Huippuun Tammikuussa 2019!

🔥ENERGIA🔥

Mikä saa sinut aloittamaan liikunnan? Kaipaatko lisää motivointia ja neuvomista? Vai haluatko tulla tekemään raskaan hikitreenin ja nauttia sen tuomasta energiasta tunnin jälkeen? Olet tervetullut meidän Energia -kuntopiiritunnille, joka on aivan uusi tuntikonsepti. Tämän tunnin jälkeen, haluat varata ajan jo heti seuraavalle tunnille!

🔥ENERGIA🔥

On Lohjan kovin motivointitunti! Käytämme tutkittuja metodeja motivointiin ja jokaisen tunnin jälkeen olet aina intoa ja energiaa täynnä! Tällä tunnilla nauru, hymy ja positiivinen yhteishenki on jokaisella tunnilla läsnä!

🔥ENERGIA🔥

Tunnilla tehdään toiminnallisia ja tehokkaita liikkeitä, jotka sopivat kaikille ja kaikentasoisille kuntoilijoille. Tällä tunnilla on myös helppo aloittaa liikkuminen. Saat kiinteämmän vartalon ja paremman fyysisen kunnon, jotta jaksat arjessa paremmin. Kokeneet ja innostavat valmentajat neuvovat liikkeissä ja tsemppaavat sinua tehokkaaseen harjoitteluun!

Tämä tunti täytyy kokea! Mikään video ei kerro sinulle sitä tunnetta minkä saat, kun tulet testaamaan tuntiamme paikan päälle! Voit hakea mukaan laittamalla sähköpostia sami.martikainen@vkhuippu.fi tai lähettämällä viesti numeroon

050-300 5643 niin soitamme sinulle takaisin!