Kevään 2019 uutuus tunnit, Taito!

Tervetuloa Huippuun oppimaan uusia taitoja!

🔥TAITO🔥

Haluatko oppia käsilläseisonnan? Tai hienoja street workout temppuja mm. nojavaat ja muscle upit, mitä internet on pullollaan?  Olet tervetullut meidän Taito -tunnille, jolla harjoitellaan kaikkia erilaisia Street Workout -liikkeitä, jotka vaativat sekä voimaa, notkeutta ja ennenkaikkea taitoa.

🔥TAITO🔥

Tällä tunnilla sinulla on käytössäsi oma valmentaja, jolta saat vinkkejä omaan harjoitteluusi aina sinun tasollesi sopivan harjoituksen. Jos tavoitteesi on seistä yhdellä kädellä, nojavaaka, kivuttomat olkapäät tai oikeaoppinen kyykky niin uskomme että voimme auttaa sinua. Harjoittelemme pienessä ryhmässä, jolloin pääset tavoitteissasi eteenpäin nopeammin.

🔥TAITO🔥

Tunnilla tehdään toiminnallisia ja pääsääntöisesti kehonpainolla olevia liikkeitä,  jotka sopivat kaikille ja kaikentasoisille kuntoilijoille. Jatkuva halu oppia ja kehittyä on tämän tunnin teemana, joka kerta. Positiivinen ilmapiiri luo oppimiselle edellytykset ja oikeanlaiset vinkit ja neuvot vahvistavat sinua juuri sieltä mistä pitääkin.

Tällä tunnilla voimatasosi kasvavat ja sinusta tulee kärsivällisempi, sillä uuden taidon oppiminen voi olla monen vuoden tie, ja sitä täytyy harjoitella säännöllisesti jos meinaa taidon jonakin päivänä osata. Voit hakea mukaan laittamalla sähköpostia sami.martikainen@vkhuippu.fi tai lähettämällä viesti numeroon 050-300 5643 niin soitamme sinulle takaisin!