Kevään 2019 uutuus tunnit, Voima!

Haluatko parantaa maastaveto tulostasi? Tai kenties oppia kyykkäämään oikein raskailla painoilla?

🔥VOIMA🔥

Tällä tunnilla opit kaikki perusvoimaliikkeet mm. kyykyt, maastavedot ja punnerrukset. Tulet kehittämään voimatasojasi säännöllisellä harjoittelulla osallistumalla Voima tunneillemme. Vahvaksi ei tulla vahingossa!

🔥VOIMA🔥

Voimaharjoittelu parantaa suorituskykyäsi monella tapaa, mm. tasapaino paranee ja loukkaantumisriski pienenee, hormonaaliset hyödyt, luuston vahvistuminen ja tiesitkö että voimaharjoittelu myös ehkäisee vanhenemiselta? Sen lisäksi se on hauskaa ja motivoivaa huomata omien voimatasojen nousut ja muutokset omassa kehossa kohti kiinteämpää olemusta.

🔥 VOIMA🔥

Käytämme tunneillamme mm. levytankoja ja painoja, jolloin kuorman määrä on aina varmasti tarpeeksi suuri, painot eivät loppuisi kesken niin sanotusti! Miltä tuntuisi sanoa että nostan maasta 100kg? Aika huippua eikö!

Sinun on helppo lähteä mukaan Voimatunneille tekniikkaviikolla, joka on aina joka kuudesviikko. Ensimmäinen tekniikkaviikko alkaa 8.1.2018. Nyt sinulla on mahdollisuus hakea mukaan tälle viikolle laittamalla viestiä sami.martikainen@vkhuippu.fi. Huomaat eron omassa hyvinvoinnissa jo kahden viikon jälkeen harjoittelun aloittamisesta!