Valmennuskeskus Huippu, Lohja

Korona tiedote 26.4.2021

KUNTOSALIT AUKEAVAT VIHDOIN! 

KUNTOSALIT AUKEAVAT VIHDOIN! 
Lainaus AVIn sivuilta: 

”Tilat voi avata asiakkaille heti päätöksen voimassaolon päätyttyä eli 29.4.2021, mutta tilojen käytössä on huomioitava edellä luetellut velvoitteet turvavälien varmistamisesta ja hygieniajärjestelyistä.Aluehallintovirasto seuraa jatkuvasti epidemiatilanteen kehitystä yhdessä sairaanhoitopiirien kanssa ja varautuu tekemään tarvittavia päätöksiä nopealla aikataululla. Tämänhetkisen tilannearvion perusteella aluehallintoviraston määräykset tilojen sulkemiseksi eivät tule olemaan nykyisten päätösten voimassaolon jälkeen välttämättömiä. Kunnat voivat tehdä omalle alueelleen vastaavan sulkupäätöksen, jos lain mukaiset edellytykset täyttyvät esimerkiksi paikallisten tartuntaryppäiden vuoksi.”

 Lähikontakti tarkoittaa fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan. Jos toimintaa ei ole mahdollista järjestää lain edellyttämällä tavalla, tiloja ei voi käyttää ja Avi tai kunta on oikeutettu sulkemaan tilat.Tästä syystä, arvon asiakkaamme, seuraavat säännöt voimassa Huipussa 29.4.2021 alkaen. Säännöt on laadittu, jotta saamme pitää tilat avoinna. Säännöt ja niiden noudattaminen ovat ainoa keino siihen. Toivomme kaikilta kärsivällisyyttä.Painotamme tässä kohtaa:– Huippu pysyy auki kunnes tiedotamme toisin.– Asiakasmäärä Huipussa saa olla 50 henkilöä kerrallaan. Tätä seurataan kulunvalvonnan avulla ja tarvittaessa laitetaan kuntosalin puoli varauskalenterin alle. Kun tulet salille, katso silmämääräisesti asiakasmäärä ja jos näyttää että luku on täynnä, siirrä omaa treeniäsi hieman myöhemmäksi.– Treenatessa tulee pitää 2 metrin etäisyys toisiin treenaajiin. Huomioi tämä valitessasi harjoituspaikkaa.– Jos mahdollista, ajoita treeni ruuhka-ajan 18-20:00 ulkopuolelle.- Toivomme rivakkaa treenaamista ja poistutaan oman treenin jälkeen välittömästi pois Huipun tiloista.– Suosittelemme viettämään pukuhuoneissa max 15 minuuttia.-Suosittelemme kasvomaskin käyttöä vähintäänkin tullessa ja mennessä. Lisäksi myös pukuhuoneissa ollessa. Tarvittaessa myös treenin aikana.– Saunat ovat edelleen poissa käytöstä ja suosittelemme, että jokainen lähtee treenin jälkeen suoraan kotiin ja käy suihkussa vasta kotona.– Olemme tehneet muutoksia aerobisten laitteiden paikkoihin, jotta turvavälit toimivat paremmin.– Edelleen painotamme sitä, että tulet treenaamaan vain ehdottoman terveenä, ei salille edes pienessä nuhassa.– Käytetään omaa treenipyyhettä ja desinfioidaan laitteet käytön jälkeen.– Pese kätesi saippualla salille tullessasi ja lähtiessäsi.Jokainen omalla käytöksellään vaikuttaa nyt siihen, että saamme pitää salin auki.Mahdollisista muutoksista tiedotamme erikseen.

Eli palataan takaisin lähtöruutuun! Tämä tarkoittaa, että treenit toimivat nyt taas ilman ajanvarausta ja saat tulla juuri silloin kun haluat treenaamaan! Eikö ole mahtavaa! 

Vielä tämä taistelu ei ole ohi, mutta toivotaan että toista sulkutilannetta ei enää tule. Kiitos tuhannesti kaikille asiakkaille, jotka piditte kortit voimassa! Te olette kultaa! <3 
Turvallisia treenejä jokaiselle! <3

Ninni ja Sami
Exit mobile version