Korona tiedote 31.3.2010

Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on määrännyt Uudenmaan alueelle nyt otettavaksi käyttöön tartuntatautilain pykälän 58g. Tästä johtuen kaikki alueen kuntosalit joudutaan sulkemaan, niin myös Valmennuskeskus Huippu. Tämä sulkuaika on nyt määrätty ajalle 1.-14.4.2021. 

Ja suoraan sanottuna hyvät asiakkaat, tällä hetkellä ketutuksen määrää ei voi sanoin kuvailla. Me olemme tehneet kaikkemme säännösten ja desinfiointien osalta, joita te asiakkaat olette noudattaneet säntillisesti. 10 henkilön treenivuorot ovat toimineet moitteetta ja väärinkäytöksiä ei ole ollut. Kaikin puolin, olemme tehneet kaiken niinkuin pitää. Täysin sääntöjen mukaan. Ja silti, olemme nyt tässä tilanteessa. Olemme tulleet siihen tulokseen että Huippu sulkee ovensa nyt kahden viikon ajaksi, ilman mitään perhevuorokikkailuja yms. Olemme nyt rehdisti kiinni. Ainakin voimme sitten omalta osaltamme todeta, että kaikkemme tehtiin. 

Vuosi on menty löysässä hirressä, myynti sakkaa ja asiakasmäärät on pudonneet radikaalisti median peloitteluista johtuen. Yhtäkään tartuntaa emme ole kuulleet, että meidän salilla olisi ollut.  Emmekä ole kuulleet, että kuntosalit olisivat mitään koronalinkopesiä. Päinvastoin, tästä ei ole minkäänlaista todistetta tai dataa missään. Joten olemme yhtä pöyristyneitä kuin tekin. 

Viime vuonna verkkovalmennukset ovat olleet meidän pelastus ja todella toivomme ja teemme töitä sen eteen, että niiden avulla pääsemme myös tästä tilanteesta jaloillemme. Mutta ymmärrätte varmasti myös sen, että verkkovalmennuksilla ei pitkään rahoiteta itse pääbusinesta, tai ei kannata rahoittaa, jos se syö kaikki rahat. Tässä tilanteessa toivomme todella, että jos haluat treenipaikkasi säilyvän, annat meille 2 viikkoa pitää salin kiinni ilman, että haluat hyvityksiä.

Mutta jos oma tilanteesi on yhtä tukala kuin meidän, laita minulle viestiä 

nia-maria.grohn@vkhuippu.fi

Ja kerro, että haluat hyvitystä maksuistasi.

Tulemme hoitamaan hyvitykset seuraavalla tavalla:
1. Kertamaksullisiin kortteihin (1kk, 3kk, 6kk, 12kk, opiskelijat) lisätään aikaa 14 päivää sulun jälkeen.
2. Jäsenet saavat hyvityksen kesäkuun laskussa eli 20.5. eräpäivällä olevassa. 

HUOM! TÄRKEÄÄ! SINUN TULEE PYYTÄÄ HYVITYS 13.4. MENNESSÄ! VAIN SIIHEN MENNESSÄ TULLEET PYYNNÖT HUOMIODAAN. Toivon näitä viestejä hyvityksistä sähköpostiin sen vuoksi, että jää sitten mustaa valkoisella sovitusta asiasta. Tässä on nyt aika lailla työtä ja tekemistä, niin pysyy langat edes jollain tasolla käsissä.

Jos päätät irtisanoa tai laittaa korttisi tauolle nyt, niin silloin pätee normaalit säännöt, eli 1kk irtisanomisaika. 

VUOKRAAMME JÄSENILLE TREENIVÄLINEITÄ:
Jos haluat kotiisi treenivälineitä tämän kahden viikon ajaksi, se onnistuu kyllä. Laita silloin viestiä osoitteeseen sami.martikainen@vkhuippu.fi

LIVE LÄHETYKSET VERKOSSA:
Jatkamme LIVE-  treenien vetoja sekä ULKOTREENEJÄ! Näihin on kaikki salin jäsenet nyt tervetulleita. Tunnit tulet löytämään ajanvarauskalenterista. Kaikki kenellä on voimassa oleva kortti meille, on erittäin tervetullut näihin treeneihin mukaan! Ja toivommekin, että antaisit nyt kahden viikon ajaksi näille treeneille mahdollisuuden. 

Live treenit vedetään Facebookissa salaisessa ryhmässä, tervetuloa pyytämään jäsenyyttä:

https://www.facebook.com/groups/huippulive

Haluan lopuksi vielä kiittää kaikkia, jotka meillä treenaa tai ei treenaa tällä hetkellä, mutta maksaa kuitenkin jäsenyyttä siinnä toivossa että jossakin vaiheessa voi palata samalle lempi salille. Te olette se, mistä meille tulee rahaa. Ei mistään muualta. Ja tämä on meidän perheyritys ja muita töitä meillä ei ole. Mutta emme me jää tuleen makaamaan, jos joudumme Huipusta luopumaan. Mutta vielä riittää taistelutahtoa. 

Pysykää terveinä ja toivottavasti näämme kahden viikon päästä! 

Ninni ja Sami

TIEDOTAMME TULEVISTA MUUTOKSISTA HETI KUN NIITÄ TULEE