Valmennuskeskus Huippu, Lohja

Ratsastajan Core Challenge alkaa 17.2.

‼️RATSASTAJAN KESKIVARTALO KUNTOON KOTONA ALKAA 17.2.‼️

Kilpailukausi lähenee ja hevoset alkaa olla huippukunnossa, mutta mites on ratsastajan laita?
Vai oletko vielä kaukana ratsastuskilpailuista, mutta haluaisit parantaa oman keskivartalon tuntemusta?
Vai oletko tätäratsastaja, joka nauttii turvallisista maastolenkeistä?

Lähde mukaan ratsastajan Core Challenge 21 päivän haasteeseen!

Polttavat, muokkaavat ja mukaansa tempaavat liikkeet kannustavat sinua tekemään annetun ohjelman joka päivä! Osan liikkeistä pystyt viemään suoraan hevosen päälle, ja osa liikkeistä vahvistaa sinun keskivartalon lihaksia tehden niistä jämäkämmät ja vastaanottavaisemmat liikkeelle. Facebook ryhmässä myös saamme voimaa ja motivaatiota toisiltamme, jolloin et halua jättää mitään tekemättä. Vatsalihakset saavat kyytiä vaihtelevilla ohjeilla. Liikkeet ovat kaiken kansan tehtävissä olevia, tehokkaita kehonpainolla tehtäviä liikkeitä SEKÄ myös huoltavia harjoitteita. Tämä haaste sopii siis sinulle, olit sitten loistava olympiatason ratsastaja kuin maastoileva tätiratsastaja! Et tarvitse omaa hevosta tähän haasteeseen, kaikki liikkeet tehdään kotona ilman mitään välineitä.

‼️‼️BONUKSENA‼️‼️

Saat aerobisen kunnon kehittämiseen ohjelmoinnin neljälle viikolle. Jotta jaksat paremmin hevosen selässä ilman että tuntuu että happi loppuu ja jalat hapottaa.

🔥 Hinta vain 38€! 🔥

Kun olet maksanut, sinut liitetään mukaan salaiseen facebook ryhmään, jossa saat ohjeet itsellesi tehtäväksi päivittäin. Et tarvitse kuntosalijäsenyyttä osallistuaksesi tähän haasteeseen, sillä kaikki liikkeet pystyt tekemään kotona.

Miten pääset mukaan?

➡️Lähetä sähköpostia osoitteeseen nia-maria.grohn@vkhuippu.fi

LAITA MINULLE SÄHKÖPOSTIA NYT HETI JA VARAA OMA PAIKKASI! Olen auttanut useita ihmisiä tuntemaan vatsan lihasten oikean toimintamallin ja saanut ne toimimaan paremmin. Lähde mukaan ja saat haasteen jälkeen vatsalihakset, jotka toimii käskystä! 💪

– Ninni

#corechallenge #ratsastajankeskivartalokuntoon

Exit mobile version