Sopimusehdot 1.1.2020

Sopimusehdot 1.1.2020 Kuukausikorttisopimus 12kk

 

Nämä sopimusehdot kumoavat aikaisemmat sopimusehdot.

Sopimuksen osapuolet
Tämän sopimuksen osapuolia ovat Valmennuskeskus Huippu ja Valmennuskeskus Huipun asiakas. Kuukausikorttisopimusasiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Sopimus sisältää

Veloitukseton 30min konsultaatio tapaaminen Personal Trainerin kanssa. Syketribe aplikaatiolla tehdyn kuntosaliohjelman.

Sopimuksen kesto

Sopimuksen peruskausi on määräaikainen 12 kk ja jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana sopimuksen irtisanomiseen asti.  Sopimuskausi lasketaan täysinä kalenterikuukausina. Esim. Sopimus tehdään 12.1. -> maksat tammikuun lopun osuuden kassaan. Sopimuskausi 12 kk täyttyy seuraavan vuoden tammikuun viimeinen päivä.

Sopimuksen irtisanominen peruskauden jälkeen

Sopimuksen voi irtisanoa yhden täyden kalenterikuukauden irtisanomisajalla ilman erillistä maksua. Esimerkiksi tammikuun aikana irtisanottu sopimus päättyy helmikuun loppuun riippumatta sopimuksen aloituspäivämäärästä. Irtisanominen täytyy tehdä aina kirjallisesti sähköpostilla tai kirjeitse. Suullinen irtisanoutuminen ei riitä.

Sopimuksen keskeyttäminen määräajaksi

Erikoistapauksissa keskeyttäminen määräajaksi on mahdollista 30€ keskeytysmaksua vastaan; esim. raskaus, sairaus = kyvyttömyys kuntosaliharjoitteluun. Asiakkaan on esitettävä kirjallinen todistus keskeytyksen syystä. Keskeytyksestä on ilmoitettava välittömästi, maksettuja maksuja ei palauteta jälkikäteen. Kaikissa tapauksissa asiakkaalla on kahden viikon omavastuuaika. Keskeytyksen enimmäispituus on 12 kk, jonka jälkeen sopimuskausi ja veloitukset jatkuvat normaalisti. Mikäli keskeytyksen syy johtaa yli 12 kk keskeytykseen (muutto, pitkäaikainen sairaus) joudutaan sopimus purkamaan, jolloin sopimuksen voimassaolokuukausilta peritään kuukausikortin ja vuosisopimuksen kk-maksun välinen erotus (10€/kk). Esimerkiksi jos sopimus on kestänyt 4kk ja haluat irtisanoa, maksat erotuksen 5×10€= 50€. Mahdolliset kampanjaedut veloitamme myös hinnan perusteella -50% takaisin.

Laskutus ja maksujen viivästyminen

Laskun eräpäivä on kuukauden 20. päivä ja sillä maksetaan tulevan kuukauden maksu. Liikuntasetelit ja edut tulee tuoda viimeistään kuun viimeinen päivä, jos haluaa sen tulevaan laskuun. Jo muodostunutta laskua ei voi maksaa liikuntaseteleillä. Laskutuksemme hoitaa Visma PPG Oy. Käytämme e-laskua. Sähköposti laskun perille saapumisesta emme ota minkäänlaista vastuuta. Laskutukseen liittyvät asiat hoidetaan suoraan heidän kanssaan.

Liikuntaseteleitä ei voi vaihtaa rahaksi, eikä niitä voi palauttaa jäsenyyden loputtua!

Kulkukortti

Kulkukortti on henkilökohtainen. Asiakas ei saa tuoda omalla kortilla muita henkilöitä Valmennuskeskus Huipun tiloihin ilman erillistä lupaa henkilökunnalta. Kulkukortin katoamisesta on ilmoitettava välittömästi henkilökunnalle. Uuden kortin hinta on 10 euroa.

Noudatamme tietosuojalakia.