SUOSITTU RATSASTAJAN CORE CHALLENGE ALKAA TOUKOKUUSSA 18.5.


Nyt sinulla on aikaa treenata keskivartalosi kuntoon hevostasi varten, koska onnellinen hevonen vaatii jäntevän istunnan.

➡️ Oletko ratsastanut jo pitkään, mutta haluaisit silti vielä parantaa oman keskivartalon tuntemusta?

➡️ Oletko tätiratsastaja, joka nauttii turvallisista maastolenkeistä?

Lähde mukaan ratsastajan Core Challenge 21 päivän haasteeseen!

ASIAKASKOKEMUKSIA:
⬇️
👉Tein kaikki lihaskuntoharjoitukset ja kehonhuoltoharjoitukset olivat hyödyllisiä, ne jää liian usein vähälle huomiolle.
👉Ohjeet oli tosi hyviä, etenkin videoohjeistus oli todella tarpeellinen ja jotenkin se tsemppasi vielä lisää.
👉Tässä haasteessa ei kyllä jäänyt mitään kaipaamaan, olin tosi tyytyväinen!
👉Valmentajani mielestä, ratsastan hevostani parhaiten ikinä!

MITEN OHJELMA TOIMII?
⬇️
Valmennukseen osallistuville on oma ryhmä, jossa saamme voimaa ja motivaatiota toisiltamme, jolloin et halua jättää mitään tekemättä.
——————–
Polttavat, muokkaavat ja mukaansa tempaavat liikkeet kannustavat sinua tekemään annetun ohjelman joka päivä! Osan liikkeistä pystyt viemään suoraan hevosen päälle, ja osa liikkeistä vahvistaa sinun keskivartalon lihaksia tehden niistä jämäkämmät ja vastaanottavaisemmat liikkeelle.
——————–
Vatsalihakset saavat kyytiä vaihtelevilla ohjeilla. Liikkeet ovat kaiken kansan tehtävissä olevia, tehokkaita kehonpainolla tehtäviä liikkeitä SEKÄ myös koko kehoa huoltavia harjoitteita.
——————–
Ohjelman avulla saat vahvemmat keskivartalon lihakset ja opit myös käyttämään niitä oikein.

KENELLE TÄMÄ HAASTE SOPII?
⬇️
Tämä haaste sopii sinulle, olit sitten loistava olympiatason ratsastaja tai maastoileva tätiratsastaja! Et tarvitse omaa hevosta tähän haasteeseen, kaikki liikkeet tehdään kotona ilman mitään välineitä.

MITÄ MUUTA SAAT?
⬇️
Saat aerobisen kunnon kehittämiseen harjoituskalenterin neljälle viikolle. Jotta jaksat paremmin hevosen selässä ilman, että tuntuu että happi loppuu ja jalat hapottaa.

‼️‼️BONUKSENA‼️‼️

Saat RUOKAOHJELMAN, jotta saadaan keskivartalon muotoja hieman paremmin esiin. Ruokaohjelma perustuu virallisiin ravintosuosituksiin, ja tulet syömään paljon kasviksia!

🔥 Hinta vain 38€! 🔥

MITEN PÄÄSET MUKAAN?

⬇️
Kun olet maksanut, sinut liitetään mukaan ryhmään, jossa saat ohjeet itsellesi tehtäväksi päivittäin. Et tarvitse kuntosalijäsenyyttä osallistuaksesi tähän haasteeseen, sillä kaikki liikkeet pystyt tekemään kotona. 💯

➡️ Voit ostaa valmennuksen täältä:
https://corechallenge.mailchimpsites.com

TOIMI NYT HETI JA VARAA OMA PAIKKASI!

Olen auttanut tuhansia ihmisiä tuntemaan vatsan lihasten oikean toimintamallin ja saanut ne toimimaan paremmin. Lähde mukaan ja saat haasteen jälkeen vatsalihakset, jotka toimii käskystä! 💪

Valmennuskeskus Huipun perustaja
Nia-Maria ”Ninni”

#corechallenge #ratsastajankeskivartalokuntoon