• 25TOUKO
    0 Comments

    Tietosuojakäytäntömme

    HENKILÖTIEDOT JA NIIDEN SUOJA

    Mitä tämä tarkoittaa sinulle Huipun asiakkaana sekä vkhuippu.fi -sivuston käyttäjänä.

    TIETOSUOJASELOSTE

    Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on antaa tietoa siitä, miten ja miksi Valmennuskeskus Huippu Oy kerää ja käsittelee henkilötietoja.

    Huipun keräämistä ja käsittelemistä henkilötiedoista vastaa Huipun edustaja (toimitusjohtaja), joka toimii rekisterinpitäjänä. Vastuuta voidaan arjen toiminnassa jakaa myös muissa asemissa toimiville. Tämä tietosuojaseloste antaa sinulle henkilötietolainsäädännön edellyttämät tiedot henkilötietojen käsittelystä.

    Huippu käsittelee henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti.

     

    Laillinen peruste henkilötietojen käsittelyyn 

    Henkilötietojen käsittely ei ole sallittua ilman lainmukaista käsittelyperustetta. Tällainen käsittelyperuste voi olla esimerkiksi henkilön antama suostumus, sopimus, lakisääteinen velvoite tai se, että rekisterinpitäjällä on oikeutettu etu, joka syrjäyttää rekisteröidyn henkilön tietosuojan.

    Huipun käsittelyperuste on yleensä sopimus ja joissakin tapauksissa suostumus. Kun alamme käsitellä henkilötietojasi, kerromme aina käsittelyperusteen.

    Huippu tarvitsee huoltajan suostumuksen alle 16-vuotiaan lapsen henkilötietojen käsittelyyn.

     

    Miten käytämme henkilötietoja

    Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja täyttääksemme sopimuksemme jäsentemme (asiakassuhteen hallinnointi) ja työntekijöidemme (työsuhteen hallinnointi) kanssa parhaalla mahdollisella tavalla ja tiedottaaksemme tarjolla olevista tuotteista ja palveluista (markkinointitoimenpiteet). Henkilötietojen käyttö markkinoinnissa perustuu antamaasi suostumukseen.

    Liikuntakeskuksemme tarjoavat modernia ja toiminnallista yksilöllistä valmennusta ja ryhmäliikuntaa. Kun vierailet keskuksessa, rekisteröimme käyntisi.

    Rekisterimme sisältää meille antamiasi tietoja kuten nimi, syntymäpäivä, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite ja jäsenyystyyppi.

     

    Henkilötietojen luovuttaminen – Kolmannet osapuolet

    Käsittelemme rekisteröimiämme henkilötietoja luottamuksellisesti, ja niihin on pääsy ainoastaan henkilöillä, joilla on työn puolesta tarve käyttää henkilörekisteriämme. Emme myöskään luovuta henkilötietoja Huipun ulkopuolelle.

    Voimme kuitenkin joissain yhteyksissä luovuttaa henkilötietoja yhteistyökumppaneillemme esimerkiksi Facebookissa tai Googlessa. Henkilötietojen luovuttamiseen kolmannelle osapuolelle vaaditaan laillinen käsittelyperuste. Lähtökohtaisesti tällainen käsittelyperuste on rekisteröidyn antama suostumus. Näin siis tiedät aina, mihin tietojasi luovutetaan. Huomaathan, että joissain tapauksissa olemme lain mukaan velvoitettuja luovuttamaan henkilötietoja.

     

    Henkilötietojen säilyttäminen ja poistaminen

    Emme luovuta henkilötietojasi muille tahoille ilman laillista perustetta. Tällainen peruste voi olla esimerkiksi kanssasi tekemämme sopimus tai lakisääteinen velvoite tietojen luovuttamiseen.

    Henkilötietojen kaikki käsittely tapahtuu Suomen alueella. Huippu poistaa henkilötietosi viipymättä, viimeistään 6 kuukauden kuluessa siitä, kun tietojen säilyttäminen alkuperäistä tarkoitusta varten ei enää ole tarpeen, jos peruutat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn tai jos kiellät henkilötietojesi käsittelyn, eikä tietojen käsittelyyn ole painavaa syytä. Noudatamme konkreettisia rutiineja tietojen poistamisessa.

    Jos halua peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, lopetamme henkilötietojesi käsittelyn. Suostumuksen peruutus ei kuitenkaan vaikuta käsittelyperusteen laillisuuteen suostumuksen perumista edeltävällä ajalla.

     

    Oikeutesi

    Sinulla on oikeus tarkistaa henkilötietosi, pyytää meitä korjaamaan ja poistamaan tietoja (ellemme ole velvoitettuja säilyttämään tietoja) ja rajoittaa tietojen käsittelyä sekä tietojen siirtämistä järjestelmästä toiseen. Lisäksi voit pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn (esimerkiksi peruuttamalla suostumuksesi tietojen käsittelyyn). Jos päätät käyttää näitä oikeuksiasi, toimimme pyyntösi mukaisesti kuukauden kuluessa ellemme ole velvoitettuja toimimaan toisin. Lähetäthän pyynnön osoitteeseen vkhuippu@vkhuippu.fi.

    Mahdollisissa tietosuojalainsäädäntöön liittyvissä ongelmatilanteissa sinua auttaa tietosuojaviranomainen.

    Olethan yhteyttä osoitteen vkhuippu@vkhuippu.fi mikäli sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelyyn liittyen.

     

Leave a reply