Valmennuskeskus Huippu, Lohja

UUTUUS! Core Challenge 27.1.!

‼️UUTUUS‼️

🔥CORE CHALLENGE ALKAA 27.1.🔥

Onko sinulla alaselkä usein kipeä tai istutko paljon työssäsi ja huomaat olevasi huonossa ryhdissä? Onko sinulla ”pömppis” eli pömppö maha? Tämä haaste on juuri sinulle!

Lähde mukaan Core Challenge 21 päivän haasteeseen!

Polttavat, muokkaavat ja mukaansa tempaavat liikkeet kannustavat sinua tekemään annetun ohjelman joka päivä! Ryhmässä myös saamme voimaa ja motivaatiota toisiltamme, jolloin et halua jättää mitään tekemättä. Vatsalihakset saavat kyytiä vaihtelevilla ohjeilla. Saat uusia ideoita treeneihisi ja parannat muiden liikkeiden tekniikkaa omistamalla vahvemman coren ja hallitsemalla core lihakset paremmin. Liikkeet ovat kaiken kansan tehtävissä olevia, tehokkaita kehonpainolla tehtäviä liikkeitä SEKÄ myös huoltavia harjoitteita.

‼️‼️BONUKSENA‼️‼️

Saat RUOKAOHJELMAN, jotta saadaan vatsaa hieman paremmin esiin. Ruokaohjelma perustuu virallisiin ravintosuosituksiin, mutta jätämme punaisen lihan 21 päivän ajaksi pois. Eli hieman haastetta myös syömisiin! 💪😃

🔥 Hinta vain 38€! 🔥

Kun olet maksanut, sinut liitetään mukaan salaiseen facebook ryhmään, jossa saat ohjeet itsellesi tehtäväksi päivittäin. Et tarvitse kuntosalijäsenyyttä osallistuaksesi tähän haasteeseen, sillä kaikki liikkeet pystyt tekemään kotona.

Miten pääset mukaan?

➡️Lähetä sähköpostia osoitteeseen nia-maria.grohn@vkhuippu.fi

LAITA MINULLE SÄHKÖPOSTIA NYT HETI JA VARAA OMA PAIKKASI! Olen auttanut useita ihmisiä tuntemaan vatsan lihasten oikean toimintamallin ja saanut ne toimimaan paremmin arjessa sekä myös kuntosalin puolella! 😉 Lähde mukaan ja saat haasteen jälkeen vatsalihakset, jotka toimii käskystä! 💪

– Ninni

#corechallenge #sixpäkkiaktiiviseksi

Exit mobile version