Kuntosali

Kuntosalin laadukkaat Precor-merkkiset kuntosalilaitteet sekä vapaapainoharjoitteluun tarkoitetut irtopainot ja levytangot takaavat monipuoliset harjoittelumahdollisuudet kaikentasoisille kuntosaliharjoittelijoille. Helppokäyttöisyys, tehokkuus, biomekaaninen suunnittelu ja turvallisuus ovat salivarustuksemme avainsanoja. Precor -merkkiset aerobiset harjoittelulaitteet – juoksumatot, kuntopyörät ja crosstrainerit, – ja Concept 2 soutulaitteet ja Tecnogymin porraskone tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kestävyysharjoitteluun.

Meiltä löytyy laaja valikoima painopakkalaitteita, joissa teet harjoittelun turvallisesti ohjatulla liikeradalla. Suosittelemme tätä harjoittelua aloittelijoille, kuntoutuville ja senioreille. Myös kehonmuokkaustyyppistä harjoittelua harrastavat hyötyvät näistä laitteista. Valitse kuntosaliharjoittelu kun haluat treenata itsenäisesti ja tehdä ennalta laadittua harjoitusohjelmaa.

Kuntosalipuolemme on avara ja laitteita on paljon, ettei sinun tarvitse jonottaa laitteeseen pääsyä. Sinulla on tilaa harjoitella laadukkaasti ja turvallisesti.

Kuntosalin tilavat ja siistit pukuhuoneet saunoineen kruunaavat onnistuneen treenin.

Toiminnallisen harjoittelun sali

Meillä on kehonpainolla ja vapailla painoilla tapahtuvaan harjoitteluun oma tilansa. Toiminnallisella harjoittelulla tuet kehon luonnollista toimintakykyä, ja välineillämme harjoittelet tehokkaasti olipa tavoitteesi sitten kunnon kohottaminen ja hyvä olo, tavoitteellinen voimaharjoittelu tai lajia tukeva oheisharjoittelu. Kannustamme liikkumaan tehokkaasti ja turvallisesti, ilman kuntosalilaitteita!

Toiminnallisen voima- ja kuntoharjoittelun tarkoituksena on rakentaa omassa arjessa optimaalisesti toimiva keho. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kehoa harjoitetaan luonnollisessa ympäristössä. Harjoittelu tapahtuu vapain liikkein, ilman laitteita ja koneita, jotka stabiloivat liikettä määräten sen liikeradan. Tavoitteena on, että voima ja kaikki sen käyttöön liittyvät ominaisuudet kehittyvät tasapainoisesti.

Toiminnallinen voima on siis paljon muutakin kun puhdasta voimaa. Se on sidoksissa muihin luonnolliseen liikkeeseen vaikuttaviin ominaisuuksiin kuten tasapainoon, liikkuvuuteen, nopeuteen, ketteryyteen, kestävyyteen ja koordinaatioon. Eri ominaisuudet korostuvat tilanteesta riippuen esimerkkinä liukastuminen talvella jäisellä alustalla tai syväkyykkyyn meneminen.

Toiminnallinen harjoittelu sopii kaikenikäisille ja kokoisille kuntoilijoille ja urheilijoille, juuri siitä syystä, että se on luonnollinen tapamme liikkua.

Street workout

Kehitä voimaa, lihasmassaa ja kehonhallintaa ilmaiseksi!

Street Workout on laji, jossa treenataan katuolosuhteissa oman kehonpainolla. Suomessa kesä on lyhyt ja aurinkoiset päivät kannattaa hyödyntää treenaamalla ulkona. Omalla kehonpainolla suoritettavat liikkeet ovat kokonaisvaltaisia ja kehittävät voiman ja lihasmassan lisäksi tehokkaasti kehonhallintaa. Niinpä niiden tekemisestä voi saada positiivista siirtovaikutusta moniin eri lajeihin.

Street Workouttia harrastetaan erilaisista syistä: osa harrastaa sitä lisätäkseen voimaa ja lihasmassaa, kun taas osa harrastaa sitä oppiakseen näyttäviä liikkeitä, kuten käsilläseisontapunnerrus, yhden käden leuanveto ja erilaiset vaakaliikkeet mm. front lever.

Piha-alueellemme on rakennettu Street Workout alue, joka on ilmainen kaikille liikkujille.

Tulemme pitämään kaikille avoimia Street Workout tunteja kesäisin.