Valmennuskeskus Huipun lapsiparkki

Huipun lapsiparkkiin voit tuoda lapsesi leikkimään oman liikuntahetkesi ajaksi. Lapsiparkista löytyy lapsille elokuvia, piirtämistä, lukemista ja pelejä. Lapsi voi olla lapsiparkissa enintään 1,5h/vrk.

Ennen kuin tuot lapsen lapsiparkkiin ensimmäistä kertaa, tulee sinun solmia erillinen lapsiparkkisopimus Huipun vastaanotossa.

Ohjattu lapsiparkki

Huipun lapsiparkissa on myös ohjattuja vuoroja. Tällöin lasten seurana on koko ajan valvoja, joka pitää lapsille seuraa ja ohjaa heitä erilaisiin toimintoihin. Suositusikä ohjattuun lapsiparkkiin on noin 3-10 vuotiaat. Lapsi jätetään lapsiparkkiin aina vanhempien omalla vastuulla. Vanhempi vastaa lapsen vakuutusturvasta lapsiparkissa kaikkina aikoina. Jättämällä lapsen parkkiin, sitoudut noudattamaan lapsiparkin sääntöjä.

Valvotun lapsiparkin ajat voivat vaihdella viikkokohtaisesti ja aikatauluihin vaikuttavat myös esimerkiksi loma-ajat ja pyhäpäivät. Valvotun lapsiparkin ajantasaiset aikataulut löytyvät aina ajanvarauskalenterista. Valvottuun lapsiparkkiin ilmoittautuminen hoidetaan aina suoraan ajanvarauskalenteriin vähintään 24 tuntia etukäteen.Ilmoittautuminen tulee ehdottomasti perua, mikäli lapsi estyy tulemasta lapsiparkkiin. Peruminen tapahtuu ajanvarauskalenterin kautta tai soittamalla/tekstaamalla Huipun vastaanottoon p.045 609 1366.

Ohjatussa lapsiparkissa on paikkoja kaksi kappaletta 1-3 vuotiaille ja 6 paikkaa 4-10 vuotiaille. 1-3 vuotiaan paikka pitää varata aina vastaanotosta erikseen.

Kylmäparkki

Kylmäparkki on auki aina jäsenten aukioloaikojen mukaisesti klo 05-23. Jos lapsi ei pysy lapsiparkissa, on vanhempi velvollinen keskeyttämään oman liikuntansa ja tulemaan hoitamaan lasta. Suositusikä kylmäparkkiin on noin 4-10 vuotiaat. Lapsi jätetään lapsiparkkiin aina vanhempien omalla vastuulla. Vanhempi vastaa lapsen vakuutusturvasta lapsiparkissa kaikkina aikoina. Vanhempi vastaa lähtiessään, että lapsiparkki jää siistiksi seuraavia leikkijöitä varten. Jättämällä lapsen kylmäparkkiin, sitoudut noudattamaan lapsiparkin sääntöjä.

HUOMIOITHAN, ETTÄ LAPSESI EI SAA OLLA KUNTOSALIALUEELLA MISSÄÄN TILANTEESSA.

LAPSIPARKIN SÄÄNNÖT

 1. Lapsi jätetään lapsiparkkiin aina vanhempien omalla vastuulla. Vanhempi vastaa lapsen vakuutusturvasta lapsiparkissa kaikkina aikoina.
 2. Valvottu lapsiparkki on tarkoitettu noin 3-10 -vuotiaille lapsille (alle kolmevuotiaiden lasten hoito sopimuksen mukaan) ja kylmäparkki on tarkoitettu noin 4-10 -vuotiaille lapsille.
 3. Lapsen tulee olla lapsiparkissa vanhemman kuntoilun ajan. Turvallisuussyistä lapsen liikkuminen liikuntakeskuksen muissa tiloissa ei ole sallittua.
 4. Ilmoitathan etukäteen aina oletko menossa kuntosalille ja/tai ryhmäliikuntatunnille ja kauanko aiot olla kuntoilemassa. Haemme vanhemman aina paikalle, mikäli lapsi on hätääntynyt, ei kykene toimimaan muiden lasten kanssa tai ei tottele valvojaa.
 5. Ilmoitathan, mikäli joku toinen henkilö noutaa lapsen kuin sinä itse.
 6. Tullessaan lapsiparkkiin, lapsen tulee olla terve.
 7. Hoidathan lapsesi ruokailut ja wc-asioinnit ennen hoitoon jättämistä.
 8. Lapsiparkissa ollaan mukavissa sisävaatteissa ja mukaan otetaan mieluiten myös sisätossut.
 9. Lapsiparkkiin ei saa tuoda elintarvikkeita allergiariskin vuoksi.
 10. Vanhempi vastaa lähtiessään, että lapsiparkki jää siistiksi seuraavia leikkijöitä varten.
 11. Jättämällä lapsen parkkiin, sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.
 12. Lapsiparkin sääntöjen ja ohjeiden rikkomisesta voi seurata osittainen tai kokonaan lapsiparkin käyttöoikeuden menetys. Vanhempi on velvollinen korvaamaan kuntosalille tai sen välineille lapsen aiheuttamat vahingot.