Miksi valitset kuntoiluun starttikurssin ja meidän valmennustunnit?

Starttikurssi on suunniteltu niin, että sieltä saavat liikuntaa aloittavat parhaat eväät turvalliseen liikkumiseen ja kuntoliikkujat ja urheilijat saavat vinkkejä ja haasteita omaan harjoitteluun kokeneilta valmentajilta. Kun haluat saada tuloksesi nousuun ja uutta virtaa harjoitteluun, suosittelemme meidän ryhmävalmennustunteja. Tunneilla valmentaja saa sinusta irti paljon enemmän, kuin jos harjoittelisit yksin. Samalla valmentaja auttaa sinua painojen valinoissa turvallisuus ja tekniikka edellä.

Tammikuusta 2018 alkaen Starttikurssimme ei ole enää pakollinen osallistuaksesi ryhmävalmennustunneillemme, mutta suosittelemme sitä kuitenkin kaikille liikkujille. 

Jos olet jo harrastanut pitkään kuntosalilla harjoittelua, tulet saamaan ideoita liikepankkiin ja uutta ärsytystä lihaksille. Kurssilla tulet oppimaan tekniikat mm. kyykkyihin ja maastavetoihin, keskeisimmät kahvakuulatekniikat ja kehonpainoharjoittelun tärkeimmät ydinkohdat. Kurssilla totuttelet intensiiviseen harjoitteluun ja tulet jo huomamaan kehitystä näiden kahden päivän aikana tekniikassasi. Kurssilla paneudutaan myös asiakkaan henkilökohtaisten virheasentojen, tekniikkavirheiden ja liikkuvuusongelmien korjaamiseen.

Kenelle starttikurssi sopii?

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat aloittaa säännöllisen ja kehittävän liikkumisen, ikään, sukupuoleen ja kokoon katsomatta. Sinun ei tarvitse olla huippukunnossa ja vaikka olisitkin, tulet saamaan rahanarvoisia vinkkejä omaan harjoitteluun. Kurssi sopii aloittelevalle liikkujalle loistavasti. Älä siis pelkää ettetkö pärjäisi, meidän valmennustunneilla otetaan kaikki huomioon ja se on sinulle parhain tapa aloittaa harjoittelu turvallisesti valmentajan valvovan silmän alla.

Kuinka pääset mukaan valmennusryhmään?

Kurssille otetaan maksimissaan 15 henkilöä, eli ryhmäkoot ovat pieniä. Kurssin aikana tulet löytämään oman harjoittelurytmin, johon valmentajasi tulevat antamaan sinulle vinkkejä. Oikeanlainen ravinto on yksi keskeisimmistä asioista, jotta harjoittelusi olisi tuloksellista. Siihen liittyviä vinkkejä annamme kurssin aikana myös. Starttikurssin hinta on 147€ ja se sisältää ensimmäisen kuukauden harjoittelut.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu starttikurssille sähköpostitse vkhuippu@vkhuippu.fi!
Lisätiedot samasta osoitteesta.

 • Seuraavat

  starttikurssit

  Alkavat tammikuussa 19.-20. päivä!
  ILMOITTAUTUMINEN on jo alkanut!
  Tammikuun starttikurssi tarjoushinnalla 89€ sis. kuukauden treenit.

 • Aloita harjoittelu meillä!

  50:lle ensimmäiselle 12kk asiakkuuden tehneille

  Kun ostat 12kk kuntosalikortin laskutussopimuksella

  • 1kk Kuntosalikortti 39,90€/kk tai Premium-kortti 79€/kk
  • Treeni Personal Trainerin kanssa (arvo 99€)
  • Huipun treenikassi ja pyyhe (arvo 61€)
  • Neljä erilaista harjoitusohjelmaa (Arvo 129€)
  • Tarjous voimassa 2.1.-31.1.2018 50:lle ensimmäiselle!

  Hanki korttisi ajoissa!

  ALOITA HARJOITTELU NYT!
 • Joosua "Jope" Visurin Kehonpainoharjoittelun workshop

  13.1.2018 Lohjalla Huipussa!

  Personal trainer Joosua "Jope" Visurin kehonpainoharjoittelun workshopissa käydään läpi koko vartalon tärkeimmät ja tehokkaimmat harjoitteet oman kehon kuormalla. Kokonaisuus sopii kaiken ikäisille ja tasoisille, sillä jokaisesta liikkeestä käydään variaatiot helpoimmasta vaikeimpaan - joista osallistujat voi valita juuri itselleen sopivan variaation
  Ilmoittaudu mukaan heti!
  Nämä paikat viedään käsistä!
  Ilmoittaudu osoitteeseen vkhuippu@vkhuippu.fi

  LUE LISÄÄ