Miksi valitset meidän ryhmäliikuntatunnit?

Joka kuudes viikko on tekniikka viikko, jolloin käydään läpi tulevan voimajakson liikkeet ja niiden tekniikat. Tekniikkaviikko on suunniteltu niin, että sieltä saavat liikuntaa aloittavat parhaat eväät turvalliseen liikkumiseen ja kuntoliikkujat ja urheilijat saavat vinkkejä ja haasteita omaan harjoitteluun kokeneilta valmentajilta.

Kun haluat saada tuloksesi nousuun ja uutta virtaa harjoitteluun, suosittelemme meidän ryhmäliikuntatunteja!

Tunneilla valmentaja saa sinusta irti paljon enemmän, kuin jos harjoittelisit yksin. Samalla valmentaja auttaa sinua painojen valinoissa turvallisuus ja tekniikka edellä. Jos olet jo harrastanut pitkään kuntosalilla harjoittelua, tulet saamaan vaihtelua ja valmentajan läsnä olon, joka pitää huolen siitä että treenit ovat aina tarkoituksenmukaisia.

Kenelle tuntimme sopii?

Tuntimme sopii kaikille, jotka haluavat aloittaa säännöllisen ja kehittävän liikkumisen, ikään, sukupuoleen ja kokoon katsomatta. Sinun ei tarvitse olla huippukunnossa ja vaikka olisitkin, tulet saamaan hyviä vinkkejä omaan harjoitteluun.

Tuntimme sopii myös aloittelevalle liikkujalle loistavasti.

Älä siis pelkää ettetkö pärjäisi, meidän valmennustunneilla otetaan kaikki huomioon ja se on sinulle parhain tapa aloittaa harjoittelu turvallisesti valmentajan valvovan silmän alla.

Kuinka pääset mukaan tunneillemme?

Suosittelemme varaamaan paikan tunneilta vastaanotostamme joko sähköpostilla tai soittamalla sen aukioloaikana.

Olet tervetullut testaamaan tuntejamme veloituksetta kerran ja voit myös ostaa kuukauden kortin ilman sitoumuksia.

Tämän kuukauden jälkeen päätät miten jatkat meillä. Vaihtoehdot ovat joko kuukausi kerrallaan hintaan 89€ / kk tai 12kk määräaikaisella sopimuksella 79€ /kk. Tai jos et pidä harjoittelufilosofiastamme, niin voit lopettaa hyvillä mielen maksetun kuukauden jälkeen.

Kuinka voin maksaa?

Jos päätät jatkaa, laskutuksemme on kerran kuussa, eli vuodessa saat 12 laskua. Käytämme laskutuksessa sähköpostia tai halutessasi voit aktivoida e-laskun. Meille käy kaikki liikuntasetelit ja edut, joita voit käyttää tuleviin laskuihin.

 • Seuraavat

  pienryhmävalmennukset

  alkavat maaliskuussa 2019!
  ILMOITTAUTUMINEN on jo alkanut!
  Pienryhmävalmennuksen hinta on 147€/kk ja valmennus kestää 3kk. Pyydä lisätietoja osoitteesta vkhuippu@vkhuippu.fi.

  Ilmoittaudu nyt!
 • Aloita harjoittelu meillä!

  12kk kanta-asiakkaille

  Kun ostat 12kk kuntosalikortin laskutussopimuksella

  • 1kk Kuntosalikortti 39,90€/kk tai Premium-kortti 79€/kk
  • Veloitukseton 30min konsultaatio Personal Trainerin kanssa
  • Syketribe aplikaatiolla tehdyn kuntosaliohjelman
  • Lapsiparkin lisäämismahdollisuus
  • Sykeohjatun ympäristön lisäämis mahdollisuus

  Hanki korttisi ajoissa!

  ALOITA HARJOITTELU NYT!
 • Lapsiparkki

  Huippula

  Huipun lapsiparkkiin voit tuoda lapsesi leikkimään oman liikuntahetkesi ajaksi. Lapsiparkista löytyy lapsille elokuvia, piirtämistä, lukemista ja pelejä. Lapsi voi olla lapsiparkissa enintään 1,5h/vrk.


  Ennen kuin tuot lapsen lapsiparkkiin ensimmäistä kertaa, tulee sinun solmia erillinen lapsiparkkisopimus Huipun vastaanotossa.
  KYSY LISÄÄ