Personal Trainerimme auttaa sinua pääsemään määränpäähäsi

Olet löytänyt Lohjan parhaat ja kokeneimmat Personal Trainerit, jotka voivat auttaa sinua voimaan paremmin, näyttämään paremmalta ja suoriutumaan työstä ja arjesta paremmin. Otamme sinun aikasi hallintaan, jolloin kaaos sisälläsi helpottuu ja huomaat välittömät vaikutukset arjessasi. Se mitä sinun täytyy tehdä on vain noudattaa meidän ohjeita.

Personal Trainerimme, valmentajamme auttaa harjoittelussasi riippumatta siitä, mitä tavoitteesi ovat tai mikä on lähtötasosi. Me suunnittelemme yhdessä sinun kanssa ohjelman, jota sinä pystyt noudattamaan. Olemme joustavia treeniaikojen varaamisessa, joten työmatkat ja kokoukset eivät ole esteenä treeneille. Pystymme sopimaan treenit aina sinun kalenteriin sopiviksi.

Meiltä löytyy iän tuomaa kokemusta kymmenien vuosien ajalta. Sekä vankka pitkäaikainen pohjakoulutus (vähintään 3vuotta.) ja sen päälle lukuisia lyhyempiä koulutuksia.

Me tiedämme kuinka vaikeaa on pysyä terveellisten tapojen äärellä kiireisessä elämässä. Me myös tiedämme minkälaisilla teoilla saat terveytesi voimaan hyvin ja kiireen taltutettua.

Sinä saat AINA juuri sinulle suunnitellut ohjeet ja neuvot. Jokainen meistä on yksilö, joten kaikille ei sovi samat ohjeistukset. Valmentajamme ovat alansa huippu ammattilaisia ja se näkyy työmme jäljessä eli Sinussa. Me olemme valmiita auttamaan sinua pääsemään määränpäähäsi oli se sitten maratonille valmistautuminen tai elämäntapamuutos.

Käytämme valmennuksissamme apuna Firstbeat mittausta ja Evogenom geenitestiä sekä InBody-kehonkoostumusmittausta.

Ota yhteytta suoraan Personal traineriin

Asiantuntijuus: kehonhuolto, elämäntapamuutokset, Spine Functional traineri, kuntottava harjoittelu, kehovirheasennot, niska-selkä-hartiat ja kehonpainoharjoittelu.

Nia-Maria Gröhn

Asiantuntijuus: Kehonhuolto ja kuntouttava harjoittelu. Tällä hetkellä asiakaspaikat täynnä.

Sami Martikainen

Asiantuntijuus: voimavalmennus, crosstraining, kehonpainoharjoittelu, kestävyysurheilu

 • Kokeile

  7 päivää kympillä!

  VARAAN OMAN TUTUSTUMISEN!

 • Aloita harjoittelu meillä!

  12kk kanta-asiakkaille

  Kun ostat 12kk kuntosalikortin laskutussopimuksella

  • Kuntosalikortti 39,90€/kk, 59€ OmaTraineri-kortti tai Premium-kortti 89€/kk
  • Veloitukseton 60min laite-esittely tai tekniikkatunti Personal Trainerin kanssa
  • Puhelin aplikaatiolla tehdyn kuntosaliohjelman
  • Lapsiparkin käyttö
  • InBody-kehonkoostumusmittaus kuukausittain veloituksetta

  Hanki korttisi ajoissa!

  ALOITA HARJOITTELU NYT!
 • Lapsiparkki

  Huippula

  Huipun lapsiparkkiin voit tuoda lapsesi leikkimään oman liikuntahetkesi ajaksi. Lapsiparkista löytyy lapsille elokuvia, piirtämistä, lukemista ja pelejä. Lapsi voi olla lapsiparkissa enintään 1,5h/vrk.


  Ennen kuin tuot lapsen lapsiparkkiin ensimmäistä kertaa, tulee sinun solmia erillinen lapsiparkkisopimus Huipun vastaanotossa.
  KYSY LISÄÄ