Ryhmäliikuntatunneillamme jokainen treenaa omalla kuntotasollaan

Ryhmäliikuntatuntimme on suunniteltu siten, että siellä saa jokainen omaan kuntotasoonsa nähden sopivan treenin. Sekä kuntoliikkujat että urheilijat saavat vinkkejä ja haasteita omaan harjoitteluun kokeneilta valmentajilta. Tunneilla valmentaja saa sinusta irti paljon enemmän kuin jos harjoittelisit yksin. Samalla valmentaja auttaa sinua painojen valinnoissa turvallisuus ja tekniikka edellä.

Jos olet jo harrastanut pitkään kuntosalilla harjoittelua, tulet saamaan ideoita liikepankkiin ja uutta ärsytystä lihaksille. Tunnit sopivat kaikille, jotka haluavat aloittaa säännöllisen ja kehittävän liikkumisen, ikään, sukupuoleen ja kokoon katsomatta. Sinun ei tarvitse olla huippukunnossa osallistuaksesi ryhmäliikuntatunneille. Tunnit sopivat aloittelevalle ja edistyneelle liikkujalle loistavasti.

Tunnillamme valmentaja on sinua varten valmiina auttamaan.

LUE LISÄÄ RYHMÄVALMENNUKSISTAMME

Kuntoilijalle harjoittelu tarjoaa edistyksellisiä, mielenkiintoisia, monipuolisia ja tehokkaita harjoituksia. Tämä tunti on haastava ja tulet ylittämään itsesi joka kerta! Tulet saamaan tuloksia nopeasti ja huomaat muutoksen myös kehonkoostumuksessasi.

Harjoitukset sisältävät perusliikkeitä kestävyys-, voima- ja kehonpainoharjoittelusta. Pohjana onkin taitojen ja kehonhallinnan oppiminen, josta edetään muiden ominaisuuksien kehittämiseen. Kuitenkin niin, että harjoitukset nostavat kuntotasoasi jo ensimmäisestä kerrasta lähtien.

Urheiluvalmennusnäkemys on kaiken perusta ja siihen pohjautuvat kaikki harjoituksemme. Ne on kehitetty niin, että jokaisella tunnilla on selkeä tavoite parantaa tekniikan, suorituskyvyn ja elimistön toimintojen tiettyjä osa-alueita, sekä samanaikaisesti yleistä kuntoa. Tulet siis harjoittelemaan kuin Huippu-urheilija, mutta omalla tasollasi.

Koska CrossTrainingiin kuuluvat olennaisena osana harjoittelu vapailla painoilla sekä kahvakuulilla ja muut vaativat harjoittelun muodot, on valmennuksen ammattimaisuus erittäin tärkeää. Siksi Huipun valmentajat ovat kokeneita ammattilaisia.   Valmentajamme pystyvät paneutumaan sinun kehityskohteisiin ja ongelmiin, myöskin kannustamaan kokeilemaan uusia asioita turvallisessa ympäristössä.

Pilates

Pilates on kehonhuollon kuningatar! Tällä tunnilla tulet tietoisemmaksi omasta kehosta ja sen asennoista. Kehosi ja mielesi toimii yhdessä, jolloin kokemus on mitä parhainta mindfulnessia.

Pilatesharjoittelua ohjaavat pilateksen kuusi pääperiaatetta (hallinta, keskittyminen, keskustan käyttö, hengitys, täsmällisyys ja liikkeen virtaus), jotka tähtäävät siihen, että pilatesta harjoittavan henkilön keho oppisi työskentelemään taloudellisesti, sulavasti ja tarkoituksenmukaisesti niin pilatestunnilla, muissa liikuntaharrastuksissa kuin arjessakin joka päivä ja joka hetki. Tällöin keho voi hyvin ja mahdollistaa omalta osaltaan hyvän elämänlaadun toteutumisen.

Parhaimmillaan pilatesharjoittelu tukee myös psyykkistä hyvinvointia, sillä pilatesharjoitukset ovat usein samalla mitä parhaimpia tietoisen läsnäolon harjoituksia. Tietoisen läsnäolon harjoitusten avulla on mahdollista lisätä erityisesti psykologista joustavuutta, jonka on todettu lisäävän psyykkistä hyvinvointia ja elämänlaatua.

✔️Vahvistaa tehokkaasti sekä suuria että pieniä lihaksia, joista tulee sutjakammat, notkeammat ja pidemmät.
✔️Vaikuttaa koko kehoon – myös sellaisiin lihaksiin, joiden olemassaolosta et ehkä tiennytkään.
✔️Auttaa lihaksia kestämään paremmin kuormitusta myös muussa liikunnassa.
✔️Auttaa korjaamaan ja ehkäisemään esimerkiksi huonojen työasentojen aiheuttamia kremppoja ja virheasentoja.
✔️Vahvistaa keskivartalon lihaskorsettia: selkää, vatsaa ja lantiota.
✔️Keskittyminen liikkeisiin rentouttaa myös henkisesti.
✔️Edistää koko kehon verenkiertoa.
✔️Sopii kuntoutukseen loukkaantumisen tai leikkauksen jälkeen.
✔️On erittäin hellävaraista, minkä vuoksi se sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta.
✔️Parantaa ryhtiä ja asentoa.
✔️Lisää tietoisuutta kehosta, jolloin kaikista liikkeistä tulee sulavampia ja kehoa osaa käyttää kaikissa tilanteissa tarkoituksenmukaisemmin.

Huomaat eron omassa hyvinvoinnissa jo kahden viikon jälkeen harjoittelun aloittamisesta!

ENERGIA -tunnit

On Lohjan kovin motivointitunti! Käytämme tutkittuja metodeja motivointiin ja jokaisen tunnin jälkeen olet aina intoa ja energiaa täynnä! Tällä tunnilla nauru, hymy ja positiivinen yhteishenki on jokaisella tunnilla läsnä!

Tunnilla tehdään toiminnallisia ja tehokkaita liikkeitä, jotka sopivat kaikille ja kaikentasoisille kuntoilijoille. Tällä tunnilla on myös helppo aloittaa liikkuminen. Saat kiinteämmän vartalon ja paremman fyysisen kunnon, jotta jaksat arjessa paremmin. Kokeneet ja innostavat valmentajat neuvovat liikkeissä ja tsemppaavat sinua tehokkaaseen harjoitteluun!

Tämä tunti täytyy kokea! Mikään video ei kerro sinulle sitä tunnetta minkä saat, kun tulet testaamaan tuntiamme paikan päälle!

VOIMA -tunnit

Haluatko parantaa maastaveto tulostasi? Tai kenties oppia kyykkäämään oikein raskailla painoilla?

Tällä tunnilla opit kaikki perusvoimaliikkeet mm. kyykyt, maastavedot ja punnerrukset. Tulet kehittämään voimatasojasi säännöllisellä harjoittelulla osallistumalla Voima tunneillemme. Vahvaksi ei tulla vahingossa!

Voimaharjoittelu parantaa suorituskykyäsi monella tapaa, mm. tasapaino paranee ja loukkaantumisriski pienenee, hormonaaliset hyödyt, luuston vahvistuminen ja tiesitkö että voimaharjoittelu myös ehkäisee vanhenemiselta? Sen lisäksi se on hauskaa ja motivoivaa huomata omien voimatasojen nousut ja muutokset omassa kehossa kohti kiinteämpää olemusta.

Käytämme tunneillamme mm. levytankoja ja painoja, jolloin kuorman määrä on aina varmasti tarpeeksi suuri, painot eivät loppuisi kesken niin sanotusti! Miltä tuntuisi sanoa, että nostan maasta 100kg? Aika huippua eikö!

Sinun on helppo lähteä mukaan Voimatunneille tekniikkaviikolla, joka on aina joka kuudesviikko. Ensimmäinen tekniikkaviikko syksyllä alkaa 2.9.2019. Huomaat eron omassa hyvinvoinnissa jo kahden viikon jälkeen harjoittelun aloittamisesta!

TAITO - tunnit

Haluatko oppia käsilläseisonnan? Tai hienoja street workout temppuja mm. nojavaat ja muscle upit, mitä internet on pullollaan?  Olet tervetullut meidän Taito -tunnille, jolla harjoitellaan kaikkia erilaisia Street Workout -liikkeitä, jotka vaativat sekä voimaa, notkeutta ja ennen kaikkea taitoa.

Tällä tunnilla sinulla on käytössäsi oma valmentaja, jolta saat vinkkejä omaan harjoitteluusi aina sinun tasollesi sopivan harjoituksen. Jos tavoitteesi on seistä yhdellä kädellä, nojavaaka, kivuttomat olkapäät tai oikeaoppinen kyykky niin uskomme että voimme auttaa sinua. Harjoittelemme pienessä ryhmässä, jolloin pääset tavoitteessasi eteenpäin nopeammin.

Tunnilla tehdään toiminnallisia ja pääsääntöisesti kehonpainolla olevia liikkeitä,  jotka sopivat kaikille ja kaikentasoisille kuntoilijoille. Jatkuva halu oppia ja kehittyä on tämän tunnin teemana, joka kerta. Positiivinen ilmapiiri luo oppimiselle edellytykset ja oikeanlaiset vinkit ja neuvot vahvistavat sinua juuri sieltä mistä pitääkin.

Tällä tunnilla voimatasosi kasvavat ja sinusta tulee kärsivällisempi, sillä uuden taidon oppiminen voi olla monen vuoden tie, ja sitä täytyy harjoitella säännöllisesti jos meinaa taidon jonakin päivänä osata.

Kehonhuolto

Tehokas liikkuvuusharjoittelutunti, jossa tehdään monipuolisesti koko kehoa lämmittäviä ja vahvistavia liikkeitä sekä perinteisiä venytyksiä, joiden avulla lisätään notkeutta ja kehon tasapainoisuutta. Tuntimme yhdistelee erilaisia kehonhuollollisia elementtejä mm.:

 • foam roller rullausta
 • erilaisia liikkuvuusharjoituksia välineillä ja ilman
 • dynaamista ja aktiivisia venyttelyitä
 • yogan eri muotoja
 • pilatesta
 • rentoutumista
 • terveselkä, -polvi ja -olkapää
 • passiivisia venytyksiä

 

Kehonhuoltotuntimme sopivat erinomaisesti viikon kevyemmäksi harjoitukseksi tai monipuolistamaan treeniviikkoa raskaampien treenien lomassa palauttavana harjoitteena. Harjoitukset ovat enimmäkseen rauhallisia, mutta silti päästään tekemisen makuun.

Kehonhuoltotunneillamme keskitytään myös vahvistamaan keskivartalon syviä lihaksia, jotka ovat tärkeitä missä tahansa lajissa. Koska jokainen kehonhuoltotuntimme on erilainen kokonaisuus, erilaisiin elementteihin painottaen, on tunneissamme myös rentoutuminen omana elementtinään. Tunnilla keskitetään huomio kehon sisälle, jolloin mieli rauhoittuu ja oppii keskittymään olennaiseen. Kuuntelemme omaa kehoa ja mieltä sekä myös rentoudumme.

Kehonpainoharjoittelulla tarkoitetaan oman kehon painolla suoritettavien voimaa ja taitoa vaativien liikkeiden tekemistä. Kehonpainoharjoittelu on monipuolinen tapa kehittää fyysisiä ominaisuuksia, jossa yhdistyvät staattista ja dynaamista voimaa vaativat liikkeet ketteryyttä ja liikkuvuutta kehittäviin liikeyhdistelmiin.  Kehonpainotunneilla tehdään erilaisia harjoitteita mm. voimistelurenkailla ja leuanvetotangoilla. Roikkuminen ja punnertaminen tulevat tutuiksi tällä tunnilla.

Kehonpainoharjoittelua voidaan käyttää myös esimerkiksi fyysisen terveyden edistämiseen, lihasmassan hankintaan ja rasvanpolttoon. Monien lajien oheisharjoittelusta iso osa on kehonpainoharjoittelua, koska kehonpainoharjoitteluliikkeet kehittävät voiman ohella kehon koordinaatiota, tasapainoa ja liikkuvuutta. Kehonpainoharjoittelussa tulet kehittymään nopeasti ja huomaat saavasi tuloksia aikaisempaa nopeammin. Ja koska kehonpainoharjoittelussa käytetään vain Sinun omaa kehonpainoasi, ovat harjoitteet turvallisia ja ne pystytään aina skaalaamaan lähtötasoon sopiviksi. Kaikki kehonpainoharjoittelutuntimme ovat erilaisia, tulet haastamaan kehosi ja mielesi aina uusiin liikkeisiin.

Kahvakuula tunnit aina lauantaisin! Kahvakuulaharjoittelu kehittää kaikkia kunnon osa-alueita: voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota. Kahvakuulatreenin perustana ovat heilurimaiset liikkeet ja painonnostosta tutut perusnostot. Kahvakuulaharjoittelu vahvistaa  vatsa- ja selkälihaksia, sillä liikkeiden perustana on vahva keskivartalon tuki. Käytössämme on kisakuulat, joilla kaikkien liikkeiden suorittaminen on helpompaa ja turvallisempaa.

Tällä tunnilla hiki lentää ja hymyt jää kasvoille tunnille jälkeenkin!

Joogaa Jäykkiksille on helppo jooga tunti, jossa keskitytään omaan kehoon ja helppoihin venytyksiin. Tunti sopii kaikille. Tällä tunnilla mielesi ja kehosi pääsevät autuaaseen rentoutumisen tilaan.

 • Kokeile

  7 päivää kympillä!

 • Aloita harjoittelu meillä!

  12kk kanta-asiakkaille

  Kun ostat 12kk kuntosalikortin laskutussopimuksella

  • Kuntosalikortti 41,90€/kk, 61,90€ OmaTraineri-kortti tai Premium-kortti 89€/kk
  • Veloitukseton 60min laite-esittely tai tekniikkatunti Personal Trainerin kanssa
  • Puhelin aplikaatiolla tehdyn kuntosaliohjelman
  • Lapsiparkin käyttö
  • InBody-kehonkoostumusmittaus kuukausittain veloituksetta (arvo 27€)

  Hanki korttisi ajoissa!

  ALOITA HARJOITTELU NYT!
 • Lapsiparkki

  Huippula

  Huipun lapsiparkkiin voit tuoda lapsesi leikkimään oman liikuntahetkesi ajaksi. Lapsiparkista löytyy lapsille elokuvia, piirtämistä, lukemista ja pelejä. Lapsi voi olla lapsiparkissa enintään 1,5h/vrk.


  Ennen kuin tuot lapsen lapsiparkkiin ensimmäistä kertaa, tulee sinun solmia erillinen lapsiparkkisopimus Huipun vastaanotossa.

  KYSY LISÄÄ