Kokeile 7 päivää kympillä!

Kun haluat saada tuloksesi nousuun ja uutta virtaa harjoitteluun, suosittelemme meidän ryhmävalmennustunteja!

Kokeile Huipun kuntosalia tai ryhmävalmennustunteja viikon ajan kymmenellä eurolla. Kokeilupassin avulla pääset tutustumaan palveluihimme ja pääset testaamaan kaikkia tuntejamme.

Kokeile esimerkiksi näitä:

 • Kehonpaino ja CrossTraining lihaskuntotunnit
 • Kehonhuoltotunnit ja Pilates
 • Monipuolinen kuntosali

Valmennuskeskuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden panostaa hyvään oloon ja terveyteen keskellä kiireistä arkea. Meillä voit harjoitella monipuolisesti tavoitteesi mukaan inspiroivassa ja kannustavassa ympäristössä.

Viikon veloitukseton tutustumisjakso sopimusehdot. Mikäli lopetat omatoimisesti sähköpostilla osoitteeseen vkhuippu@vkhuippu.fi  tutustumisjakson aikana, sinua ei veloiteta. Muutoin jäsenyys jatkuu automaattisesti 41,90€/kk, 12kk määräaikasella sopimuksella. Sopimus kirjoitetaan vastaanotossa sen aukioloaikana. 

Kuinka saan passin?

Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja otamme sinuun pian yhteyttä!

Asiakaskokemuksia

Helmikuussa 2015 käydyn starttikurssin jälkeen on Valmennuskeskus Huippu ollut tärkeä osa elämääni. Aikaisemmin en viihtynyt sisäliikunnan parissa, mutta Huippu muutti asenteeni täysin. Ohjaajien ote työhönsä ja meihin asiakkaisiin teki hyvän vaikutuksen heti ensi kerrasta lähtien, ovat todella ammattilaisia.
Huipun ryhmäliikuntatunneilla liikkeet skaalataan jokaisen taidon ja voiman mukaisiksi, ohjaajat valvovat suorituksia sekä korjaavat asennot/liikkeet ja kannustavat ylittämään itsensä.
Huipputyyppien kanssa unohtuu arki, suosittelen kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta!
-Seija 67v.

Nivelrikkoisena ja selkävaivaisena olen päättänyt pitää itsestäni huolta ja välttää joskus vanhempana muun muassa rollaattoria niin pitkään kuin omilla valinnoillani vain pystyn.

Olen treenannut Huipussa jo usean vuoden ajan. Treenaamaan minua motivoivat oman päämääräni lisäksi rautaisen ammattitaitoiset valmentajat, jotka mahdollistavat turvallisen treenaamisen, monipuoliset treenit ja tietysti huippuhyvä kuntosali osaavaa hierojaa unohtamatta. Huipussa treeni tehdään jokaisen oman tason mukaisesti, on se sitten ohjatun tunnin treeni tai itselle laadittu kuntosaliohjelma. Tämä on mahdollistanut osallistumisen kaikille tarjolla oleville tunneille ja näin olen löytänyt itsestäni uusia ulottuvuuksia kannustavassa ilmapiirissä.

 

Yksi parhaimmista päätöksistäni oli osallistua Huipun pienryhmävalmennukseen, josta löytyi kättä pidempää mm. syömiseen.

Mahtavien valmentajien lisäksi parasta Huipussa ovat treenikaverit! Tsemppaavat, kaveria ei jätetä- meiningillä varustetut iloiset kanssa treenaajat auttavat jaksamaan ja antamaan itsestään vielä vähän enemmän. Jokaisen treenin jälkeen mieleen jää huippu hyvä olo.

– Hanna-Leena 44v.

 • Kokeile

  7 päivää kympillä!

 • Aloita harjoittelu meillä!

  12kk kanta-asiakkaille

  Kun ostat 12kk kuntosalikortin laskutussopimuksella

  • Kuntosalikortti 41,90€/kk, 61,90€ OmaTraineri-kortti tai Premium-kortti 89€/kk
  • Veloitukseton 60min laite-esittely tai tekniikkatunti Personal Trainerin kanssa
  • Puhelin aplikaatiolla tehdyn kuntosaliohjelman
  • Lapsiparkin käyttö
  • InBody-kehonkoostumusmittaus kuukausittain veloituksetta (arvo 27€)

  Hanki korttisi ajoissa!

  ALOITA HARJOITTELU NYT!
 • Lapsiparkki

  Huippula

  Huipun lapsiparkkiin voit tuoda lapsesi leikkimään oman liikuntahetkesi ajaksi. Lapsiparkista löytyy lapsille elokuvia, piirtämistä, lukemista ja pelejä. Lapsi voi olla lapsiparkissa enintään 1,5h/vrk.


  Ennen kuin tuot lapsen lapsiparkkiin ensimmäistä kertaa, tulee sinun solmia erillinen lapsiparkkisopimus Huipun vastaanotossa.

  KYSY LISÄÄ